Bioderma for skin

Untitledhh

 

Régebben sokkal könnyebb dolgom volt az arcbőrömmel, nem volt soha pattanásom és gyakorlatilag bármivel kenhettem, nem száradt ki és nem is csillogott. Mikor már 17-18 éves lettem, elkezdtem használni a Garnier mattító termékeit, mert nagyon tetszett, hogy ápolt és tiszta volt tőlük az arcom és az illatot is imádtam. Az utóbbi pár évben észrevettem ennek a márkának a árával fordított arányos romlását, ugyanazon termékek évek után számomra teljesen egyértelműen megváltoztak összetételben és előfordult, hogy egymás után használva iszonyatos égető érzetet váltottak ki belőlem.
Így eltökéltem, váltok. Nem is volt annyira egyszerű, felmértem mindent, amit csak arcra használnak, jelenleg több mindennel is kísérletezek, de maradok a káros hatóanyagoktól mentes, ugyan még nem bio, de természetes anyagokat használó kozmetikumoknál.
Az első ilyen, amit bemutatok most, a BIODERMA. Főleg arcápolásra rendezkedtek be, de minden elképzelhető bőrtípusnak segítséget nyújtanak, így a száraz, az irritált, a vízhiányos, az érzékeny, a zsíros és a pigmentfoltos bőrrel veszik fel a harcot. E mellett készülnek gyermekeknek való termékek, napozáshoz valók és a hajápolás alaptermékei is. Mivel nekem vegyes a bőröm, így a zsíros bőrre való termékeket használom. Az illatuk elképesztően jó, szerintem ez az egyik legfontosabb egy terméknél és emellett szuperhamar felszívódnak, nem hagynak maguk után ragacsos vagy kellemetlen érzetet, sőt, mintha nem is lenne rajtam semmi, ezért vagyok velük elégedett. A micellás víz konkrétan mindent lehoz az arcomról, a sminket is, így nem kell külön sminklemosót sem használnom. Tiszta és ápolt tőle az arcom és jó ránézni, jó hozzáérni, olyan puha.
A színezett korrektort még nem használtam, az igazat megvallva korrektorra nincs szükségem, viszont a színre annál inkább, mert nagyon fehér a bőröm, így ilyen termékekkel próbálok felszedni magamra legalább 1-2 árnyalatot, hogy utolérjem színben a testem többi részét.
Mindenkinek ajánlom, mert tényleg igényes termékek, és a Dermapatika.hu-n kedvezményes áron megvásárolhatóak, ingyenes szállítással és minden vásárlás után ajándék 500 Ft-os kuponnal…Imádom 🙂

XOXO

Thegirl

Author

sbmmster@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Lovely skirt

2015-10-01

Fur or faux fur?!

2015-10-06