ABOUT

 

 

 

Sziasztok!

Andi vagyok, nagy álmom volt ennek a blognak a létrehozása, ami egy régi és megunt blogspot-os oldal folytatásaként látta meg a napvilágot. A divat és stílus iránti érzékem ugyan már nem új keletű, azonban Debrecenhez kötném ennek kiteljesedését, ahol az egyetemi éveimet tölthettem.

Bár a szerelem elszólított onnan már egy ideje, és jelenleg egy békés megyei kisvárosban élem napjaimat, ahogy időm engedi előszeretettel töltök el egy kis időt egykori otthonomban, ahol annyi mindent tanultam és átéltem, hogy soha nem fogom elfelejteni.

Kazincbarcikán születtem és ott is nőttem fel, ott vannak a gyökereim, így az a város is örökké az életem része lesz. Szabadidőmben legszívesebben varrok, kirándulok, vagy díszítgetem az otthonunkat.

A blogot úgy tudnám jellemezni, mint egy divattal és diy-el foglalkozó személyes oldal, ami egészen egyszerűen arról szól, ami én vagyok, se több, se kevesebb. Megmutatom, hogy mit tartok szépnek és, hogy mit gondolok azokról a fontos divattal foglalkozó témákról, amik a leginkább érintenek, e mellett pedig szenvedélyes alkotási vágyam is meg fog mutatkozni.

Remélem sokan velem tartotok majd,

TheGirl
thegirl@thenewgirl.hu

2 hozzászólás

 1. Markov Magdi
  2016-07-12 @ 10:45

  Kedves Andi! Láttam a facebookon a nyereményjátékodat, és nagyon megtetszett az a lila ruha. Néztem a shopodat, és nem találtam benne. Mivel a szerencsében nem bízok, érdeklődök, hogy meg lehet nálad vásárolni is a ruhát?
  Várom válaszodat!

 2. girl
  2016-07-13 @ 16:53

  Szia!
  🙂 Igen, meg lehet rendelni, én látom az e-mail címedet, oda elküldöm neked a részleteket!

  Andi

Leave a Reply