Fur or faux fur?!

 

UntitleduuuuUntitledhhhUntitledz

Napjainkban a szőrme viselése már egyáltalán nem az jelenti, mint régebben, amikor is megfizethetetlensége miatt egyfajta presztizs volt, aki mégis megengedhette magának viselését. A műszőrme megjelenésével nagyobb réteghez jutott el a szőrme, mint divatcikk és az állatvédelemnek mellett is letette a voksát az, aki műszőrmével tervezett. Sokféle szőrme volt divatban azóta, de vannak olyanok is, melyek soha nem mennek ki a divatból. A műszőrmék egy része nagyon hűen utánozza az igazi szőrméket és nagyszerű minősége miatt szinte alig lehet őket megkülönböztetni az igazitól, más részük tudatosan ellenáll ennek az irányzatnak és pink, menta, piros vagy citromsárga színekben pompázik, teljesen egyedivé téve ezzel viselőjét.

Mindig is tetszettek, mert nagyon fel tudnak dobni egy szettet, általában visszafogottak színt választok, de nem riadok vissza a kirívó daraboktól sem. Kedvenceim a sálak, mert amellett hogy istenien néznek ki, hihetetlenül melegek és sokkal jobban felmelegítenek, mint más sálak vagy kámzsák.

A kínálat elég széles, így biztosan mindenki megtalálja a számára megfelelőt, a képeken főleg az itthon is megtalálható márkákat részesítettem előnyben, de azért szeretek kalandozni a neten olyan dolgok után kutatva, amik szinte elérhetetlenek. 🙂 Ez benne a szép…

XOXO

Thegirl