MUST HAVE cipők nyárra

Igaz, már egy ideje tombol a nyár, de nem árt átvizsgálni a cipősszekrényünket, hogy beszereztük-e azokat az alapdarabokat, amiket évről évre előszedhetünk anélkül, hogy jóideig kimennének a divatból. Mi is lehetne jobb alkalom erre, mint a leárazások?! Amik már ugye mindenhol elkezdődtek, nincs is más dolgunk, mint beszerezni a kimaradt darabokat, hogy jövő nyáron majd ámuldozva vegyük elő őket, miközben áldjuk az eszünket, hogy rászántuk magunkat a vásárlásra.

Most megpróbálom bemutatni ezeket az alapdarabokat az én gardróbom segítségével! Ezek között vannak tavaly vásárolt cipők is, hiszen a cikknek pont ez a lényege, hogy olyan alapdarabok ezek, amik évről évre hasznosíthatók 🙂

A csillogós darab
Fémes, ezüstös, arany, idén mindegy, csak fémes legyen és csillogjon a napon. Bármivel összepasszítható, hozzá igazíthatjuk az ékszereinket és nem utolsó sorban egyedivé teszi az outfitet.
Must have cipők nyárra

A magassarkú
Mindig és örökké divatban a basic hegyesorrú magassarkú, télen és nyáron, alkalomra és boyfriend nadrággal is.

Az espadrilles
Szerintem most nincsen olyan butik vagy online shop, ahol nem kapható, igazi különleges nyári darab, én személy szerint imádom.

A szexi szandál
Tavaly a ZaraSale alkalmával elhatároztam, hogy veszek egy pár cipőt, megpróbálom kiszortírozni a régieket és lecserélni valami hasonlóra és újra. Egy ilyen szandált már nagyon régen szerettem volna, szerintem egy időtlen klasszikus. Teljes áron nem igazán ruházok be olyan cipőkre, amiket nem a mindennapokban hordok, ám most egy kicsit elengedhettem magam. De a leárazás utáni árát látva szinte rablásnak éreztem, ahogy egy kattintással betettem a kosárba és megrendeltem. Gyanítom, más cipők is követni fogják 😀

A sneaker
Szoknyával nyáron is tökéletes viselet, a kényelem pedig garantált, hosszabb utakra vagy kirándulásra.
DSCF9870b

A pántos szandál

A klasszikus szaladgálós szandál, amiből szerintem mindenki minden nyáron elhasznál egyet, én tavaly őt választottam a Sale alkalmával.

A platform szandál

Fehérben kerestem tavaly óta, de ezt a rózsaarany színűt nem hagyhattam ott, szerelem volt első látásra.
Az igazán különleges darabokat azért kutatni kell, mert az egyik legjobb kiegészítő nyáron egy szép, mutatós szandál, amiben még ráadásul menni is lehet.

A különleges sportcipő
Az idei nyár a sneaker mellett az egyenes talpú sportcipők nyara is, amin idén bármilyen díszítés lehet, csak egy kicsit térjen el a mindennapitól. Színes feliratok, glitterek, strasszok, hímzett minta vagy akár színes és feliratos cipőfűző?! Én most ezt a színes talpút választottam magamnak

Ha tetszett nektek ez a kis összefoglaló, akkor mindenképpen kövessetek Instagramon és Facebookon, mert ott még több infót osztok meg divattal és cipőkkel kapcsolatosan!

Mindenkinek szép hetet kívánok!

Love,

Thegirl

Author

sbmmster@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

A nadrágkosztüm

2018-07-01