Colours of fall: YELLOW

Untitledttt

Az idei ősz számomra egyik kedvelt színe a mustársárga, ha jól emlékszem, kb. 4-5 éve voltam ugyanennyire belebolondulva ebbe a színbe, úgyhogy szerencsére bőven akadnak a gardróbom mélyén kincsek ebből az időszakomból.
Tetszenek a kabátok, a táskák, a pulóverek ebben a színben, mert ezek köré könnyedén lehet egy laza őszi outfitet kreálni, ám most nagy vágyam egy igazi menő sárga pörgős szoknya és egy mindennapos viseletre alkalmas egyberuha, ami totál feldobná a napomat, ha felvenném.

Ez az alapvetően nagyon hangsúlyos szín idén sem működik máshogy, a legjobb választás mellé a fekete, a fehér és ezek árnyalatai, idén a szürkével valami isteni párosítást tudunk elérni vele, de én még ajánlom hozzá a kéket is, pláne ha sötét, nagyon jól működnek együtt, kiegészítő színek lévén. Nagyobb feltűnés érdekében próbálkoznék még a királykékkel is, csak úgy passzióból 🙂

Úgy vettem észre egyébként, hogy a hazai divatmárkák boltjainak polcain még nem igazán találhatóak meg a sárga árnyalatok, vagy csak az a baj, hogy nagyrészt online nézem őket, mindenesetre kutatom az igazit, ezek a csodásan napsütéses őszi napok úgy is ezt hozzák ki belőlem:)

/A képeken található ruhák nagy része inspiráció, egy sárga szövetkabátot a Zara honlapján találtam, a Divatrend oldalán pedig egy jópár sárga ruhát, amiknek pár darabját bele is tettem az összeállításba./

LoVe,
Thegirl

Author

sbmmster@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Caramel shades

2015-11-01