Színek bűvöletében – piros

Ilyenkor év elején valahogy mindig elvarázsol a piros szín, és elkezdek pirosba öltözni, vagy pirosra festem a körmöm és egész héten úgy intézem, hogy összeöltözzek vele 🙂 Már az előző outfit bejegyzésben is láthattátok, hogy ismét ennek a szenvedélyemnek élek, azonban most szeretném egy kicsit összeszedni, hogy mi az, ami megy a piroshoz és, hogy milyen kiegészítőkkel néz ki ez a szín a legjobban.

A KABÁT

piros

Valahogy mindig vágytam egy igazán feltűnő piros darabra, amit ritkán veszel fel, de amikor igen, akkor nagyon üt…Pár éve a H&M-ben hagytam ott egy nagyon csinos, duplasoros gombolású piros csodát, esküszöm, azóta is bánom! Főleg azért, mert azóta sem találtam meg a tökéletesen, mostanság inkább az oversized, térdig éri fazonok jönnek be, feketével, fehérrel és farmerrel hordanám, de kísérleteznék a tetőtől talpig piros viselettel is.

A NADRÁG

piros

Lassan már egy alap-ruhatár része, úgyanúgy, mint egy fekete vagy egy fehér nadrág, ezzel a hárommal biztos nem hibázhatsz. Az a jó benne, hogy akármilyen stílussal és fazonban jól áll és lehet is kapni, nekem most egy bővebb fazon mozgatja a fantáziámat. Nagyon jól mutat feketével, fehérrel, nyáron hordhatod matróz csíkossal is. Mostanság a bőrhatásúval találkozom sűrűn, elsőre egy kicsit lehet meredeknek tűnik, de szerintem kevésbé hangsúlyos felsővel vagy minél kevesebb kiegészítővel működhet a dolog, persze ehhez hangulat is kell.

A SZOKNYA

piros

Nem csupán a szín a fontos ebben az esetben sem, hanem a fazon is, talán a szoknya az egyetlen ebben a színben, amit azért jól meg kell válogatni, szerintem a mini kifejezetten rossz választás, ahogy a nagyon teshez simuló is, ha a mai trendet akarod követni a skater vagy a midi mellett kell döntened. Ha kicsit alacsonyabb vagy, hordd a skater szoknyát a derekadon, ezzel optikailag hosszítva a lábaidat, a midit sem csípőre tervezték, úgy válassz, hogy minél feljebb kerüljön a szoknya a derekadon, elképzelhető, hogy emiatt más méretet kell választanod a megszokottól. Nem feltétlenül kell feketével vagy fehérrel hordani, aki most nagyon bevállalós, leopárdmintával, pöttyössel vagy csipkével dobja fel.

A RUHA

piros

Az a bizonyos piros ruha 🙂 Szerintem minden nő vágyik egyre, azonban azzal sokan nincsenek tisztában, hogyan is kell hordani, az első és a legfontosabb talán azt tudni, hogy önmagában egy ruha nem vesz le a lábáról senkit, ehhez kell egy nő, aki tudja viselni, az ehhez való önbizalom hiányában akár el se indulj otthonról, mert túl hangsúlyos ahhoz, hogy senki ne vegye észre, ha nem érzed magad jól a bőrödben. A kiegészítőkre alkalmazd a franciák szabályát, legyen belőlük 3, amiből egy lehet hangsúlyos, így biztos, hogy nem lősz túl a célon 🙂

TETŐTŐL TALPIG

piros

Miért is ne?! Annyi jó példát látni már erre, nem lehet olyan bonyolult, csak pár egyszerű szabályt kell betartani. Választhatod a tiszta piros összeállítást is, de felvehetsz mellé 1 vagy 2 másik színt is, lényeg, hogy jól legyenek kiválasztva, a fekete és fehér itt is alap, azonban ha most igazán nagyot akarsz alakítani, beleteszel egy kis púderrózsaszínt vagy babakéket is a szettedbe. Mégis a legfontosabb az, hogy jól érezd magad a bőrödben, mert ez a legjobb kiegészítőd.

Love,
Thegirl

Author

sbmmster@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Red is in the air

2016-02-06

Simply weekdays

2016-02-17