Újévi gondolatok

 

Minden éven írok egy ilyen bejegyzést, a régi blogon ezekkel tele volt már a padlás…most azonban, hogy minden új, nem szeretném egy sima listával elrontani, hanem inkább előveszem a tavalyit és próbálom kielemezni, hogy mi az, amit még mindg változtatnom kell…lássuk:

“1. – TORNA, torna és torna! Mindegy, hogy mit, mindegy, hogy mikor de csinálni kell és nem szabad abbahagyni, ez mostmár parancs magamnak! Az edzésekről naplót vezetni és odafigyelni arra, hogy minden testrészem át legyen mozgatva.”

– Tavaly elég sokat foglalkoztam a testemmel és azzal, hogy hogyan nézek ki, az év elsző szakaszában sokat tornáztam, a bikiniszezonra rendesen felkészültem és az év vége felé a TRX-et is elkezdtem, ami számomra egy teljesen új mozgásforma volt, valamint a diétába és a diétás ételek elkészítésébe, fogyasztásába is betekintést nyertem, ami ha nem is teljesen, de megváltoztatta a táplálkozási szokásaim alapjait, amivel a tornát összehozva könnyedén formálhattam meg saját testemet. Összességében azt kell mondanom, hogy teljesítettem ezt az évet és 2016-ra is folytatni szeretném ezt a lelkesedést.

“2. – Többet tanulni, nem ellustulni hanem keményebben odatenni magam, főleg most, hogy februárban vizsgázom, nagyon jó lenne tökéletesen teljesíteni.”

Ez többé kevésbé sikerült, levizsgáztam, bizonyítottam magamnak, hogy a pénzügy és számvitel területén is megállom a helyem. Idén a nagy célom egy német nyelvvizsga és a mérlegképes könyvelő tanfolyam elkezdése. Szóval, folytatódik a tanulás…

 “3. –  Jobb emberré válni! Minden apróságban és másokra figyelni, figyelmesnek lenni és törődni sokkal többet azokkal akik megérdemlik!”
– Folyamatosan és egyre jobban sikerül, az új évre is fontos fogadalmam!
“4. –  Jobban beosztani az időmet, minden apró tervemet és feladatomat pontról pontra elvégezni, nem csak halogatni a dolgokat, hanem mindennek a végére érve, a lakásdekorációktól kezdve a saját feladataimig.”

– Mikor sikerül, mikor nem, abszolút függ attól, hogy aznap mennyi a dolgom, de sokszor elcsúszok az idővel, ilyenkor egyébként önhibámon kívül, mert nem mindent lehet előre belekalkulálni, de összességében mindig a lábam alatt tudtam tartani a talajt. Kell a sok tervezés…

“5. – Találni vagyis inkább választani a sok közül egy olyan hobbit, ami a mindennapokban feltölt energiával és nem úgy tekintek rá egy idő után, mint feladat, hanem valamit igazán magaménak érezzek benne és ne tudjak élni nélküle egy hetet sem, ebben a hobbiban pedig nagyokat alkotni és olyan szintre emelni amiből akár még profitot is elérhetek.”

– Nem akarom elkiabálni, de úgy látszik, találtam 🙂 Egy elég negatív esemény következében jött ez a lehetőség, amire csak álomként gondoltam, azt hiszem vannak  dolgok, amiknek meg kell történniük és sorsszerűen nem tudjuk őket kikerülni. Erről később bővebben beszámolok majd 🙂

“6. – Végül, de nem utolsó sorban pedig, hálát adni minden nap azokért a dolgokért, amiket kapok és azokért az emberekért, akik szeretnek, még ha konkrétan nem is állhatnak mellettem, de a szeretetük kézzel fogható és érezhető, akik szeretettel gondolnak rám és akikre én is szeretettel gondolok.”

– A legfontosabb fogadalmam tavaly és idén is, mert valahol ez a legfontosabb az egész világon…

Köszönöm annak, aki velem tart és Boldog Új Évet kívánok,

loVE,
tHEGirl

Author

sbmmster@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Fehér-Szerelem

2016-01-02