Az ősz színeiben

az ősz színeibenaz ősz színeibenaz ősz színeibenaz ősz színeibenaz ősz színeibenaz ősz színeibenaz ősz színeibenaz ősz színeibenaz ősz színeiben

Fotó – Pap Nóra / Noris Photography

OUTFIT
Kabát — Stradivarius
Ruha — My Wonderland (Colors in fall)
Harisnya — Calzedonia
Cipő — Cipőfalva
Kalap — Ebay
Fülbevaló — Pleasure in Pretty

Sziasztok!

Ismét régen voltam már itt, de megszokhattátok, hogy az új szezonok beköszöntével, általában előbb vagy (sokszor inkább) utóbb, de azért előállok pár új szettel. Az ősz színei számomra nagy szerelem, ezért is erről kapta a nevét a My Wonderland öszi kollekciója.

Innentől kezdve minden általam varrt ruhadarab egyesével fog bemutatkozni a blogon, és ezek mellett szeretném továbbra is folytatni az olyan posztokat, ahol különböző márkák ruháit hordom. Tehát ezekből is lesz egy pár verzió még idén.

Aki ismer, tudja, hogy imádom a nyarat és augusztus végén szinte bele tudok betegedni, hogy már megint véget ért. De aztán, mikor jönnek az őszi falevelek, a téli hangulat és a táj csodás színekbe burkolózik, be kell vallanom, ezt is imádni tudom.

Persze aki még annál is jobban ismer, sejti, hogy én már ilyenkor javában a karácsonyi dekoráción/menün/díszeken/ruhákon dolgozom, de igazából téved, mert már októberben ezt csináltam 😀

Na de kanyarodjunk vissza a szetthez…

Egy javában őszi outfitet álmodtam meg, amit egy erőteljes, magenta színnel dobtam fel, szerintem munkába, és akár alkalomra is megállja a helyét a csinos szövetkabáttal, ami egy viszonylag új szerzeményem. Egy ilyen basic kabát szerintem hosszú évekig alapdarabja lehet a ruhatárunknak. Mivel évek óta szerettem volna hasonlót, most ruháztam be rá. A cipellő ugyanígy, basic darab, must have, mert olyan sok mindennel fel lehet venni.

Nemsokára jövök új szettekkel, illetve egy-két érdekességgel, aztán jővő hét végén pedig már az első karácsonnyal foglalkozó bejegyzést is meg kell írnom, hiszen kezdődik a karácsonyi időszámítás!!!

Szép napot nektek!

x o x o,

Thegirl

 

 

 

Author

sbmmster@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?