A sárga az új kedvenc

a sárga az új kedvenca sárga az új kedvenca sárga az új kedvenca sárga az új kedvenca sárga az új kedvenca sárga az új kedvenca sárga az új kedvenca sárga az új kedvenca sárga az új kedvenc

Fotó – Pap Nóra / Noris Photography

Sziasztok!

Most bemutatom nektek a következő általam megálmodott és elkészített ruhákat, amiket szintén meg tudtok vásárolni üzenetben 🙂 Keressétek a My Wonderland instagram oldalát, mert ott minden újdonságot megtaláltok, rendeléssel, árakkal kapcsolatban is!

A sárga szín alapvetően egész évben egy általam nagyon szeretett szín, azonban az ősszel mindig sokkal több ilyen árnyalatú ruhadarabot lehet találni, sokkal jobban előtérbe kerül.
Többnyire feketével hordom, de el tudom képzelni más, élénkebb színekkel is akár, természetesen ez mindig a hangulatomtól függ. Sőt, még a fotózás előtt egy leopárdmintás pulcsival is majdnem felvettem, szerintem nagyon érdekes szetteket lehet így kreálni, ha valami nagyon extrát akartok. Persze itt is elsődleges szempont az, hogy jól érezzétek magatokat benne, mert egy ruha is csak akkor áll jól, ha érezni, hogy a viselője nem feszeng benne. Ha soknak tartod a sárga mellé a színeket, a feketével nem lehet mellélőni 🙂

Remélem tetszik nektek ez a szett is, következő héten ismét jelentkezem majd egy újjal, addig is szép hétvégét mindenkinek!

xoxo,

ThegirL

 

OUTFIT
Szoknya és poncsó /// My Wonderland (Colors of fall)
Dzseki,garbó és bőrcsizma /// Zara
Harisnya /// Calzedonia
Borítéktáska /// Atmosphere (second hand)
Fülbevaló /// Pleasure is pretty

Author

sbmmster@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az ősz színeiben

2018-11-07