Szoknyák ideje

Szoknyák idejeSzoknyák idejeSzoknyák idejeSzoknyák idejeSzoknyák idejeSzoknyák idejeSzoknyák ideje
Fotó – Pap Nóra / Noris Photography
Sziasztok!

Most már tényleg igazi tavasz van, végre elő lehet venni a szoknyákat és a rövidebb nadrágokat is. Ez a legkedvesebb időszakom, amikor a kabát már éppen nem kell, de még nem sülök meg annyira. Öltözködés szempontjából is ideális, hiszen semmiben nem korlátoz, van annyira meleg, hogy bármit felvehetek és én ezt annyira élvezem.
A május mindig is a kedvencem volt, benne van a levegőben a nyár illata, a közelgő születésnapom miatt pedig mindig egyfajta számvetés hónapja, és persze ilyenkor nagy célokat tűzök ki magam elé.
Júniusra két különleges posztot is tervezek, az egyik éppen a szülinapom kapcsán lesz érdekes, de majd meglátjátok…

A szettről – Nagyon magaménak érzem ezeket a midi szoknyákat, egy egyszerű atléta hozzá és máris kész, magassarkúval vagy lapossal is kivitelezhető és szabadon variálható különféle kiegészítőkkel hol a sportos, hol az elegánsabb vonal felé. Mondhatni egyszerű, de nagyszerű megoldás munkába vagy eseményre.
A midi szoknyákra nagyon rákaptam, rengetegen rendelik tőlem, aminek nagyon örülök, hiszen ez abszolút egy olyan ruhadarab, amit azért kezdtem varrni, mert épp nekem is szükségem volt egy ilyen szoknyára és nem találtam sehol a megfelelőt, most pedig ti is kéritek tőlem 🙂

Én most egy fehér atlétát választottam hozzá, H&M basic darab, a nude színekben és feketében bárkinek jól jöhet, ha van otthon.

Ha már az ajánlásoknál tartunk, meg kell említenem ezt a csoda espadrilles cipőt a Zara-tól, ami első pillantásra levett a lábamról. Már maga a színe megfogott, és ezt ötvözve az új espadrilles őrülettel, egy egyszerű és puha kivitellel tálalva, szép és kényelmes, annyit tudok róla mondani!

A vállamon a kis anyag semmi extra, csak még egy pici rózsaszín hatást akartam elérni a szettel, amikor a gardróbban kutakodtam és megtaláltam ezt a darab anyagot, gondoltam, miért is ne?!

Love,
girl

 

Atléta – H&M
Szoknya – saját készítésű (kérheted a thegirl@thenewgirl.hu e-mail címen vagy Facebook üzenetben)
Bokalánc – Rossmann
Espadrilles cipő – Zara

Author

sbmmster@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Sárgára hangolva

2017-05-12

Pink in everywhere

2017-06-04