Fekete újragondolva

Fekete újragondolvaFekete újragondolvaFekete újragondolvaFekete újragondolvaFekete újragondolva

Fotó – Pap Nóra / Noris Photography

Lassan vége a nyárias időnek és elővehetjük a legújabb őszi-téli szerzeményeinket, addig is készülök még pár jó időre való szettel, hiszen még az szeptember tartogat számunkra pár szép és napos hétvégét…Ilyenkor mindig várom, mikor lehet már váltani az őszre, mikortól nem túl meleg már egy bőrkabát vagy egy poncsó, illetve, hogy melyik az a hét, amikor már a blogon sem túl korai megjelennie az ősznek, ez sok mindentől függ, fel kell készülni a hirtelen lehűlésre. Annyi biztos, nem árt előre beszerezni az alapdarabokat, ami idén szintén a bőrkabát, poncsó, bokacsizma, mellények és egy pár színes nadrág, mondjuk kheki és bordó színben. Kezdődhet a kötött pulcsik időszaka, a harisnyák és meleg zoknik szezonja, amikben rengeteg variálási lehetőség rejlik, ezért imádom annyira ezt az időszakot.

Hiába nem most van vége az évnek, mégis olyan érzésem van minden egyes évben, ilyenkor minden egy kicsit újraindul, a nagy változások időszaka, hiszen elindult a divathét is New Yorkban, szóval, ha már kitaláltuk mit fogunk viselni  a télen, rögtön alapozzuk meg egy kicsit a jövő évi gardróbot is, gondolatban, és persze inspirációs jelleggel 🙂 Én imádom nézegetni és várni, hogy ki mivel rukkol elő az új szezonra.

Most pedig a szettről…Szeretek régi, elfeledett dolgokból valami újat létrehozni, a szoknya már önmagában is egy újragondolt darab, most azonban ezen még egyet csavarva kipróbáltam ezt a kombiné trendet, amikor is, a hálóruhák megjelennek az utcán, a mindennapi öltözködés részeként. Persze ez így ebben a formában inkább egy alkalmi szett lett, mégis jól látható, mennyire ‘lehet hordani’ ezeket a felsőket a hálószobán kívül is.

Csipkés kombiné felső – H&M
Fekete szoknya – Még középsulis koromból maradt meg, szörnyen bő volt és felvágás nélküli, garantáltan mindent takart, pár éve megtaláltam és mivel az anyaga tetszett, úgy gondoltam kihozok belőle valamit, nagyjából a felére leszűkitettem, elől felvágtam és tettem bele egy zipzárt.
Cipő – Zara

Author

sbmmster@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?