Csillogj Szilveszterkor

csillogj szilveszterkorcsillogj szilveszterkorcsillogj szilveszterkorcsillogj szilveszterkorcsillogj szilveszterkorcsillogj szilveszterkorcsillogj szilveszterkorcsillogj szilveszterkorcsillogj szilveszterkor

Fotó – Pap Nóra / Noris Photography

Sziasztok!

Szeretnék nektek bemutatni egy szuper Webshop-ot, a Manzara.hu-t, ahol a bejegyzésben viselt ruhámat is meg tudjátok vásárolni, illetve sok más egyéb alkalmi ruhát, cipőt, kabátokat és férfi ruhákat is be tudtok szerezni.

Azonban nem csak egy egyszerű ajánló, hiszen közeledik a Szilveszter, így bloggerként én is azon agyalok már hónapok óta, hogy idén először mindenképpen szeretnék mutatni egy igazi party szettet.

A probléma csak a ruhaválasztásból eredt, ugyanis valami nagyon csillogósat, nagyon bulisat találtam ki és gondoltam el, amihez nem találtam megfelelő öltözetet, vagy anyagot, hogy esetleg meg tudjam magamnak varrni.

Tudom, hogy sok nőnek szintén hatalmas probléma és stressz kiválasztani az alkalomhoz illő ruhát.

Az igazi ruhát végül a Manzara webshopon találtam meg, tényleg pont az a darab, ami megjelent a fejemben a szilveszteri bejegyzés tervezésekor. Egyébként nagyon érdemes most körülnézni az oldalon, mert nemcsak a tökéletes buliszettet találhatjátok meg kedvező áron, de rengeteg olyan női kabát is van, amikkel ki tudjátok egészíteni a szettet.

Hiszen azt sem szabad elfelejteni, hogy a tökéletes party ruha felé gondoskodni kell a megfelelő kabátról is, mert amellett, hogy az év legbulisabb estéje, az utóbbi évekből kiindulva mondhatom, hogy az egyik leghidegebb is.

Egy ilyen csillogós és feltűnő ruhához nagyon észnél kell lennünk kiegészítők terén is, pl. az egyik nagyon fontos a harisnya, mivel egy elég kivágott ruháról beszélünk, mindenképp egy testszín, vagy ahhoz közeli harisnya mutat jól hozzá, vastagabb semmiképpen, mert nagyon megtörné az egységet. Az ékszerek terén megszokhattátok tőlem a kevesebb néha több elvének alkalmazását, ami ez esetben szintén érvényesül, én egy hangsúlyos fülbevalót választottam hozzá. És persze szilveszter lévén a ruhánál és ékszernél nem áll meg a csillogás, így ezt a cipőt nem hagyhattam ki, hiszen számomra a cipő is egy igazi kis ékszer, ami tökéletesen kiegészíti a outfitet. Ha nem otthon ünnepelsz, hanem buliba vagy hivatalos, mindenképp egy jó vastag kabátot válassz a ruhád felé, én ehhez a ruhához magamnak egy visszafogottabb női kabátot tudnék elképzelni, valamilyen világos színben vagy akár feketét.

Mindenkinek nagyon jó készülődést és még jobb bulizást kívánok a legszuperebb ruhában, amit csak el tud képzelni!

Love,

Thegirl

OUTFIT
Ruha – Manzara
Harisnya – Calzedonia
Fülbevaló – Pleasure is Pretty
Cipő – Cipőfalva

Köszönet a Manzara.hu-nak a csodaszép ruháért 🙂

Author

sbmmster@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Boldog Karácsonyt!

2018-12-24