Csomagolj magad!

Nagyon szerettem volna idén megmutatni nektek, hogy én mennyire szeretek ajándékot csomagolni, és hogy miként szoktam ezt művelni. Aztán mivel érkezett 1-2 kérés erre vonatkozóan, úgy gondoltam, karácsony előtt ez egy tökjó ötlet, úgyhogy belevágtam a fotók elkészítésébe.

KELLÉKEK

  • csomagolópapírok, selyempapírok
  • olló  (Érdekesség, hogy ez a kis sárga olló életem első papírvágó ollója, még alsósként kaptam az általánosban, így azóta is hű társam a kreatívkodásban. Idén le akartam cserélni egy sokkal trendibb Ikeás darabra, de aztán mégis úgy döntöttem, hogy nincs is szükségem az újra 🙂 Mert egyébként tökéletesen működik még mindig!)
  • ragasztó, cellux
  • kötözők, szalagok (én most a kötözőknél maradtam)
  • és a legkreatívabb rész: a dekorációk! Ami bármi lehet, amit csak ki tudsz találni, én idén a fenyőágat választottam, ehhez sárga gömböket és szaloncukrokat is fogok használni, hogy tartsam az idén megálmodott színvilágot. Az így feldíszített ajándékokat még egyedi matricákkal dobtam fel!
  • pár fémdoboz : ilyenkor nagyon szépeket lehet kapni, süti tárolásra tökéletesek, és ha így van, miért ne adhatnánk ajándékba is belőlük?! Én idén mézeskalácsot is ajándékozom ezekben a menő karácsonyfás dobozokban 🙂

CSOMAGOLÁS

3 féle ajándék csomagolását mutatom be nektek, ahogyan én szoktam elkészíteni ezeket, egy laposabb, füzetszerű, egy puha, ruhadarab és egy nagy doboz csomagolását követhetitek végig a képeken.

Tudom, hogy sokan úgy gondoljátok, hogy nem tudtok vagy nem szerettek csomagolni, de higgyétek el, minden családtag nagyon örül az egyedi, saját készítésű dolgoknak, így a csomagolásoknak is. Én például mindig megkapom, hogy a csomagolásaim nagyon szépek, és hogy de nekem könnyű én jól tudok stb. Szerintem bárki tud, akit érdekel és kipróbálja, hogy neki mi esik kézre és mi tetszik.

AHONNAN BESZEREZHETITEK A KELLÉKEKET

Csomagolópapírok – IKEA,LIDL
Selyempapírok -Karcsi papírboltja
Kötözők – IKEA
Olló – Fiskars
Fémdobozok – LIDL,KIK
Színes gömbök – Webáruház.hu
Matricák ajándékcsomagoláshoz – Minimalstyle

Remélem egy kis segítség volt számotokra ez a kis cikk, ha szeretnétek még hasonló jellegű írásokat, akkor írjátok meg nekem üzenetben, vagy itt, kommentben!

Mindenkinek nagyon kellemes készülődést, csomagolást kívánok!

xoxo

thegirl

Author

sbmmster@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Boldog Karácsonyt!

2018-12-24