Koszorúk zöldre hangolva

Koszorúk zöldre hangolvaKoszorúk zöldre hangolvaKoszorúk zöldre hangolvaKoszorúk zöldre hangolva

Koszorúk zöldre hangolvaKoszorúk zöldre hangolvaKoszorúk zöldre hangolva

Sziasztok!

Idén egy elég egyszerű adventi koszorúval készülök a karácsonyra. Kitaláltam, hogy ezúttal minden dísz és dekoráció, valamint a karácsonyfa is zöldbe burkolózik majd, úgyhogy ennek tükrében el is készült az idei adventim és a kopogtatóm is.

Az adventi koszorúról: amikor megláttam a boltban ezeket a kis zöld fákat, az ötlet már benne volt a fejemben, hogy csak lepakolok egy tálra négy gyertyát, köré a kis fenyők és nyakon öntöm az egészet egy jó adag műhóval.

Így is lett, igaz, azzal nem számoltam, hogy a műhó gyakorlatilag saját életet él a lakásban és 1-1 váratlan vagy nagyobb huzatú mozdulatra el-elröppen a tálról, de semmi gond, ez a hónap erről szól 🙂

Most úgy döntöttem, nem csinálok DIY posztot, hiszem mindkét koszorú annyira egyszerű, hogy szerintem bárki utánam tudná csinálni, viszont a cikk alján megtaláljátok a beszerzési helyeit a kellékeknek, amiket használtam.

Az ajtódíszről: Minden évben az ajtót is díszítem, ahogy megszokhattátok tőlem, és bevallom, hogy idén először nem sikerült azt megvalósítanom, amit elsőre elképzeltem.

Viszont kellékek hiánya miatt, -bizony a kis fenyők fogytak el-, teljesen át kellett variálnom a koncepciót, ami nekem annyira nem tetszik, mert mindig ragaszkodom az elképzeléseimhez. De önmagában szerintem hangulatban jó lett és passzol a koszorúhoz is.

Ha van kedvetek, készítsétek el ti is őket!

Nektek is sok-sok izgalmas díszítgetést kívánok advent 1. vasárnapjára!
love,

thegiRl

ADVENTI KOSZORÚ
Gyertyák/Műhó – Webáruház.hu
Tál – Lidl
Kis fenyők – Szöszmösz Kuckó (Szeghalom)

ADVENTI KOPOGTATÓ
Kockás flanel anyag – Textilcenter webáruház
Műhó – Webáruház.hu
Fa fenyődíszek/Felirat (amit fehérre festettem) – Szöszmösz Kuckó (Szeghalom)

Author

sbmmster@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Csomagolj magad!

2018-12-18