Kötött pulcsi ruhaként?! Simán!

Kötött pulcsi ruhaként?! Simán!Kötött pulcsi ruhaként?! Simán!Kötött pulcsi ruhaként?! Simán!Kötött pulcsi ruhaként?! Simán!Kötött pulcsi ruhaként?! Simán!Kötött pulcsi ruhaként?! Simán!Kötött pulcsi ruhaként?! Simán!

Fotó – Pap Nóra / Noris Photography

Sziasztok!

Tudom, hogy december 1-je van, szval egy karácsonyi posztot kellene kitenni, de ígérem, holnap be is pótolom ezt.

Ezt a szettet még mindenképp meg akartam mutatni, mert ezzel is sokat dolgoztam/dolgoztunk, hogy meg tudjon valósulni.

Imádom mostanában ezeket a nagy, vastag pulcsikat, mondom én, akinek egyébként pár éve még a pulóver, mint olyan, abszolút nem töltött be semmilyen szerepet a ruhatárában. Na de mit lehet tenni, biztos öregszem és egyre jobban fázom én is.

Mindenképp ruhaként akartam felvenni ezt a sárga H&M pulcsit, mert ezt a trendet még nem mutattam be a blogon, pedig évek óta nagy divatnak örvend. A fekete-sárga szett azonnal adta magát és tudom, hogy a blogon erre a színkombinációra már elég sok példát láthattatok, de úgy gondolom egy megunhatatlan kombó, és a blog is elbír belőle még egyet. A harisnya ellenben egy tavalyi Tezenis szerzemény, amit párom választott ki, nem tagadhatom, az évek alatt egyre jobb lett az ízlése 😀 (Ja, egyébként az öv is az övé, mert azt se sűrűn hordok)

Viccet félretéve, így képzelek el egy igazi őszi szettet, ha mondjuk szexi akarok lenni…

A mai nappal és gyakorlatilag az előző héttel kezdődően azonban már el se tudom képzelni, hogy csak egy pulcsiban jelenjek meg, hiszen beköszöntött az igazi tél, nálunk ma reggel már -10 fok volt, ami hihetetlen. Úgyhogy ezt a szettet egy időre most eltehetem a szekrény mélyére, azonban a pulcsi önmagában még nagyon nagy hasznomra lehet, egy kabát alatt, ha annyira fáznék. Mondja ezt szintén az, aki a kabátok alá még télen sem hord pulcsit (most mit mondjak? Borsod megyében, ahol felnőttem, van igazán hideg, nem itt). De kezdek javulni, már legalább vettem egy párat, az is valami 🙂

Köszönöm, ha olvastátok ezt a kis egyszemélyes parádét, remélem nektek is ilyen vidáman és jókedvűen telik a hétvégétek!
xoxo,

TNG

OUTFIT
Kötött pulcsi/öv /// H&M
Harisnya /// Tezenis
Csizma /// Zara
Táska /// Atmosphere
Fülbevaló /// Pleasure is Pretty

 

Author

sbmmster@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?