Karácsony a természet jegyében – Christmas of Nature 2018

Meglepetés!!!!!:)
Az én karácsonyi időszámításom éppen ma kezdődik, így összegyűjtöttem nektek az általam választott színkombinációban egy inspirációs montázst.

Régebben – kb. 6-7 éve – az, hogy ennyire hamar elkezdjük a karácsonyi előkészületeket, még egyáltalán nem volt divat, így ugyancsak ferde szemmel nézett rám mindenki, amikor én már ilyenkor elkezdtem díszíteni a lakást.

Sok-sok éve ennek már, így szerintem már nem szorul magyarázatra, de mindig más színt és mindig más hangulatot választok a karácsonynak, az idei a Chrtistmas of Nature, vagyis a Karácsony a természet jegyében van porondon.

Évek óta igyekszem egyre különlegesebb színeket választani és kivitelezni, így fogadtak értetlenkedő arcok, amikor pl. fekete-fehér vagy púderrózsaszín-babakék színkombinációs karácsonyt hirdettem. Idén mindenképp mély vízbe dobom magam, hiszen a zöld alapvetően nem is az én színem és pláne nem feltétlenül a karácsony színe, ezt egyébként abból is sejthettem, hogy nem volt egyszerű beszerezni és összehangolni a megfelelő árnyalatú díszeket.

A másik az irány, amiben biztos voltam a szín mellett, hogy természetközeli dekorokat szeretnék, tobozokkal és termésekkel, és ezeket természetesen a fára is fel akarom vinni.

A díszek és dekorációk nagy részét már beszereztem, de mivel 1-2 apróságot várok még, nem készült róluk fotó, de a következő héten készülök adventi koszorús poszttal is, így mindenképp megmutatom majd a fa díszeit is.

Addig is, mindenkinek nagyon szép karácsonyi időszakot kívánok!

xoxo

t h e g i R l

 

 

Author

sbmmster@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?