Az én hónapom: ÁPRILIS és MÁJUS

Az április eleje szó szerint csak a szülésről szólt, hiszen 2018.04.06-án megérkezett közénk a legnagyobb kis csoda, a kislányunk, Zoé Dóra.

Azt hiszen, ezt az eseményt elég nehéz lett volna bármivel is felülmúlni. Most röviden és tömören a témáról ennyit, úgy döntöttem, hogy a szülésről külön beszámolót írok egy blogbejegyzés formájában, szóval nemsokára azzal is jelentkezem.

A születését követő hetek itthon teltek, így maximum a futárokhoz mentem le egy-egy csomagért és meglepve tapasztaltam, mennyire hihetetlen módon megérkezett a tavasz. Nagy örömmel mentem ki minden egyes alkalommal a városba, ahányszor csak lehetőségem adódott.

A májusunk szintén inkább a négy fal között telt, bár egyre többet merészkedtünk ki, Zoéval azért az élet nem olyan egyszerű. No nem azért, mert rossz kisbaba lenne, hanem egyszerűen csak az elindulás teljesen más, mint régen, jól végig kell gondolnom, mit viszek magammal. 😆 Ez megérne egy bejegyzést egyébként, de szerintem még gyűjtögetem a tapasztalatokat, mielőtt egy hét hetes baba mellől megírnám a gyereknevelés legnagyobb okosságait…

Hogy visszalendüljek az életbe, elkezdtem varrni ☺

Szóval ilyen volt ez a két hónap, most pedig jön a június, a kedvenc hónapom 😏 hiszem ekkor születtem, addig is puszi mindenkinek!

love,

thegirl

Author

sbmmster@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?