Kismamaként télen

kismamaként télenkismamaként télenkismamaként télenkismamaként télenkismamaként télenkismamaként télenkismamaként télenkismamaként télen

Fotó – Pap Nóra / Noris Photography

Kismamaként télen nem is olyan egyszerű megálmodni a napi szettet, erre már a legelején rájöttem, amikor elkezdett minden szorítani és kicsi lenni rám.

Fájó szívvel pakoltam el a szekrény mélyére a kedvenc nadrágjaimat, amik már a terhesség első pár hónapjában sem jöttek rám, így elkezdtem a legegyszerűbb fazonú, jersey anyagú ceruzaszoknyáimat kihasználni, amikben még ráadásul kényelmes is volt átvészelni egy-egy napot. A fotókon is egy ilyen fazont láthattok rajtam, bár ebből idén több is készült – és némelyik az indulás reggelén, mert már annyira nem tudtam mit felvenni – , ez egy régebbi munkám, mégis tökéletesen passzolt rám méretben.

Ennek köszönhetően a harisnyák napi szinten az outfit részévé váltak, szerencsére elég nagy kollekciót halmoztam fel belőlük az évek során, így nem volt problémám a színekkel és mintákkal. Egy dolog azonban bosszantott: az igazán nagyon kényelmes, derékig felhúzható kismama harisnyákból alig volt színválaszték, még a nagyobb márkák kínálatában sem, ami nagyon meglepett. A Calzedonia kismama harisnya “kollekciója” nagyjából az én harisnyás fiókom negyede volt, fekete és bézs színt tudtak ajánlani. Azok a színesek és mintásak pedig, amiket eddig hordtam, nem jöttek fel annyira, hogy kényelmes legyen, hiába a legnagyobb méreteket választottam, így ebből a márkából 1-2 darab maradt, amit tudtam hasznosítani.

A legjobb harisnyákat a Tesco-ban és a Pepco-ban találtam, nem kismama harisnyák, mégis szuperül tudtam őket hordani és jelenleg is azokat hordom. Jók még rám a H&M mintásai is, tehát az a tapasztalatom, hogy nem feltétlenül szükséges kismama harisnyát vásárolni azonnal, ki lehet fogni olyan darabokat, amik a terhesség végégig is jók lesznek, nekem legalábbis.

Nadrágokat nem vásároltam, egy farmeremet bontottam szét és alakítottam át egy kicsit, amikor nadrágos kedvem volt, ezt vettem fel.

A cipőimet továbbra is a hangulatom határozta meg, mint régebben. Bár most már a vége felé inkább a laposabb cipők felé húzok, pl. ez a Zara csizma is nagyon jó választás volt.

Kabátok terén persze volt gond, hiszen egyik sem gombolódott/gombolódik be rajtam, csak a rózsaszín szőrmés, így igyekeztem azért rétegesen aláöltözni úgy, hogy a hasamat több réteg is védje a hidegtől, ennek köszönhetően sose fáztam, még a nyitott kabátok ellenére sem.

Tehát ezek voltak az én téli kismamás öltözködési tapasztalataim, persze azt figyelembe kell venni, hogy ez azért mégiscsak egy divatblog, és nyilván én sem vagyok alkalmas arra, hogy csak a funkcionalitás vezérelje az öltözködésemet.
XOXO,

Girl

OUTFIT
Szövetkabát/Fodros felső/Sál/Harisnya – H&M
Szoknya – saját készítésű
Csizma – Zara
Fülbevaló – C&A
Táska – régi
Pompom – Ebay

Author

sbmmster@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?