Téli party szett

téli party szetttéli party szetttéli party szetttéli party szetttéli party szetttéli party szetttéli party szetttéli party szetttéli party szetttéli party szett

Fotó – Pap Nóra / Noris Photography

Sziasztok!

Valahogy így képzelek el ma, 30 évesen egy téli party szettet, nyilván 20 évesen még nem foglalkoztunk azzal, hogy megfázunk, de most már egy sikkes garbó nélkül biztosan nem vágnék neki az éjszakának. Ráadásul az új trendeknek köszönhetően nagyon is divatos egy garbón viselt csillogós ruha vagy egy kombiné felső, amivel most én is próbálkoztam.

A magas talpú fűzős cipők már tavaly is nagyon tetszettek, igyekeztem azonban egy különleges darabra rátalálni, ami a Zaránál ismét sikerült, a mellénnyel tökéletes párost alkottak.

Ahogy közelednek az ünnepek, egyre jobban úrrá lesz rajtam az az igazi ünnepélyes hangulat, ilyenkor már imádom tervezgetni a karácsonyi dekorációkat, amikkel hamarosan cikkek formájában is jelentkezni fogok. Egy hatalmas nagy örömöm, hogy idén egy kicsit a lakást is átvariáljuk, amit szintén imádok, már a fejemben megvan, hogy is fogunk kinézni idén karácsonykor 🙂 Alig várom, hogy megmutathassam!

Mindenkinek legalább ugyanilyen sok örömmel teli készülődést kívánok…

xoxo.

ThegirlL

OUTFIT

Mellény – Stradivarius
Garbó, Kombiné felső – H&M
Szoknya – Orsay
Harisnya – Calzedonia
Kistáska – A nagymamámé volt <3
Fülbevaló – Ebay
Fűzős cipő – Zara

Author

sbmmster@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Adventi koszorúm

2017-12-04