Bikiniszezon

Fotó – Pap Nóra / Noris Photography

Sziasztok!

Már tavaly elhatároztam, hogy idén összehozok egy ilyen bejegyzés, hiszen nyár van, minden a nyaralásról, a nők körében pedig a bikini és fürdőruha vásárlásról szól, így elkerülhetetlen a téma, illetve kihívásnak tekintettem, hogy elkészítsük ezeket a képeket.

A bikiniket már hónapokkal ezelőtt megálmodtam, igyekeztem minél többféle stílust bemutatni, persze a saját alkatomhoz illő darabokról tudok csak nyilatkozni, de azt hiszem így is sikerült egy sokszínű anyagot összehozni.

A szettekről:

Rózsaszín bikini – A nyár egyik alapszíne még mindig a púderrózsaszín, így alapdarab egy pink bikini. Mivel az én mellemhez a háromszög alakú bikinifelsők illenek a legjobban, a fazon egyszerűsége miatt egy kicsit különlegesebb darabot választottam, a színe márványos és a szélein végig van horgolva a felső és az alsó is, ez igazán feldobja és egyébként is nagy visszatérők a horgolt részletek. Egy olyan bikininek vettem, amiben úszni és napozni is tudok, nap közben a strandon tökéletes választás!

Pántos, virágos bikini – Egy tipikus szexi darab, amiben annyira nem tanácsos napozni, a mellnél lévő pántok miatt, egy olyan napra tökéletes, amikor annyira nem éget a nap, vagy késő délutánra. nagyon megtetszettek a virágmintás bikinik és fürdőruhák, azon vettem észre magam, hogy állandóan ilyeneket nézek, annak ellenére, hogy az eddigi évek során mindig az egyszínűek voltak nálam a favoritok. Ebbe a bikiniben első látásra szerettem bele, a virágok a feketével tökéletes párosítás.
Varrtam hozzá egy szexi hálós ruhát, így képzelek el én egy igazi strandon mászkálós outfitet 2017-ben.

Fehér bikini – Tudtam, hogy egy bikinit varrni szeretnék a fotózásra, mivel megvettem a kalapot, egyből megjelent a fejemben egy retró bikini és a fekete-fehér ellentéte. Habár alapvetően félek a fehértől, mindig divat és mivel már elhatározásra jutottam, nem volt visszaút, elkészült ez a darab. Nyilván a felsőrésze miatt nem mindennapi strandolásra való bikini, inkább meleg nyári estékre, rövid farival, egy koktél mellett tudnám elképzelni. Nagy álmom volt egy ilyen kalapos kép, így nagyon tetszik az összehatás ezzel a fehér bikinivel…

Fekete fodros fürdőruha – Szintén egy alapdarab és régóta vágytam rá már, hogy legyen egy fekete, hátul mélyen kivágott egyberészesem. Meg is találtam a tökéleteset, amit aztán méretproblémák miatt nem vettem meg és egy pár hétbe beletelt, mire aztán végül mégis nálam landolt egy nagyobb méretben. Az úszógumit külön hozzá választottam ki, így lett a dinnye, amit nem bántam meg mert imádom és nagyon látványos egy strandon, mondhatni, idén alapkellék egy óriási úszógumi 🙂

Ezek számomra 2017-ben a legjobb bikinik, 4féle stílusban, fogadjátok szeretettel a képeket!
Love,
the Girl

Rózsaszín bikini – H&M
Rózsaszín fülbevaló – Three Mile Hapiness
Fagyis törölköző – Tezenis

Pántos, virágmintás bikini – Tezenis
Fekete fülbevaló – Ebay
Hálós ruha – saját készítésű (rendelhető: thegirl@thenewgirl.hu vagy Facebook üzenetben)
Strasszos szandál -Zara (Sale)

Fehér bikini saját készítésű (rendelhető: thegirl@thenewgirl.hu vagy Facebook üzenetben)
Kalap – New Yorker (A feliratot én varrtam rá)
Fülbevaló – Rosetti/Rossmann

Fekete fürdőruha – Zara (Sale)
Dinnyés úszógumi – Bigyoshop
Csíkos flip-flop – Sinsay (Sale)
Szemüvegek – H&M

Köszönet a helyszínért a Kastélypark Fürdőnek Füzesgyarmaton 🙂

Author

sbmmster@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az én júniusom

2017-07-14

Nyári maxiruha

2017-07-30