Az én márciusom

A márciust már imádom, mert ilyenkor én már elpakolom az összes téli cuccomat, beleértve a csizmákat és téli kabátokat is, tehát a megújulás hónapra. Egyre melegebb van, igaz, a reggelek még hűvösek, de a januári hidegekhez képest ez semmiség. Imádom, ahogy éled a természet, virágba borul minden és megkezdődik a legszebb évszak 🙂
Valahogy a ruhatárunkat is fel kell turbózni, így ebben az időszakban én is egyre inkább vásárolok, mint mondjuk a tél végén. Tehát mutatom, miket csináltam a hónapban:

A hónap vásárlása:

A megújulást általában a FORUM-ban kezdem, idén rögtön egy tavaszi kabátra csaptam le a Zara-ban, illetve már régen esedékes volt egy új pénztárca vásárlása, meg is találtam a tökéleteset számomra a Stradivarius-ban. Nagyon fontos számomra a jó megjelenés mellett a kellemes illat, amit a Zara parfömjei biztosítanak nekem, imádom őket mert jó áron lehet kapni és viszonylag hosszú ideig tartanak, sok jó illat körül lehet választani, az én egyik kedvencem a képen látható Joyful Tuberose.

A Calzedonia tele volt mintás zoknikkal, amik mellett nem lehetett elmenni szó nélkül, vagyis vásárlás nélkül, így választottam ki ezt a különleges csíkos-mintás darabot, ebben a szezonban biztos, hogy kipróbálom egy rövid piros szoknyával:)
Illetve az egyik fontos újdonság, hogy a kedvenc bevásárlóközpontomnak már saját divatmagazinja is van, ez pedig a legelső szám, amit alig vártam, hogy a kezemben tarthassak.

A hónap új színe:

Számomra a fukszia, amit eddig ezelőtt még nem viseltem, a szerelem ezzel a garbós felsővel kezdődött, amit a Zara-ból rendeltem, hozzá pedig remekül passzol egy feltűnő nyaklánc, amit én az Ebay-ről szereztem be, az egyik szettemet ez inspirálta márciusban.

A hónap új kozmetikuma:

A L’Ocitanne, amit már elég régen tervezgettem, hogy majd meglepem magam vele. Most jött el az ideje, egy arckrémet vettem, a Pivoine Sublime Peónia-t. Egyébként azért döntöttem a váltás miatt, mert elkezdtem érezni, hogy az arcom már egyáltalán nem élettel teli és szinte szürke, alig tudom kihozni belőle a maximumot és nem olyan, mint régen, apró ráncok jelentek meg rajta. Azóta a bőröm láthatóan szebb, sokat javult, szinte kivirult. E mellett pedig rengeteg krémmintát kaptam mellé ajándékba, szemránckrémet, arcolajat és nappali BB krémet, illetve a csomagolás, amiben és ahogy érkezett: 10/10.


A hónap látnivalója :

Egy kis kirándulás is belefért a hónapba, március 15-én Ópusztaszerre látogattunk.

A hónap új receptje, amit kipróbáltam:

Nagyon szeretem Fördős Zé és a Street Kitchen receptjeit, sok olyan ételt főzök rendszeresen, amit onnan vettem, illetve alapdolgokat, receptetek is mindig náluk találok meg, mint például a tortilla alapreceptje és a hamburger bucié. Ez egy különleges tojásos reggeli volt, amit az egyik vasárnap készítettem el 🙂

Ha tetszett a márciusi beszámolóm, legközelebb is tarts velem az árpilis legjobbjaival is!

love,
TheGirl

Author

sbmmster@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Virágzik minden

2017-04-09