Bársony és bőr

bársony és bőrbársony és bőrbársony és bőrbársony és bőrbársony és bőrbársony és bőrbársony és bőrbársony és bőrbársony és bőrbársony és bőrbársony és bőr

Fotó – Pap Nóra / Noris Photography

Sziasztok!

A januárom nem indult valami fényesen, aztán a folytatásban egy hét betegség váltotta fel a rohanó napokat, aminek köszönhetően se dolgozni, se semmit nem bírtam csinálni, elvett egy hetet az életemből, kényszerpihenőre ítélve a szervezetemet.
Többször is meghiúsult a hóban való fotózás, ami egyik nagy álmom volt, és eddig egyik évben sem sikerült elkapnom ezt az időt, most végre sikerült. A hó és a fagy most mindenesetre elég masszívnak látszik, nekem különösen tetszik most a táj.
A szett központi darabja a csizma! Ami már önmagában is megér egy blogbejegyzést, olyan hosszú a sztorija, ahogy hozzám került, azonban most csak annyit róla, hogy hónapokon át vágytam rá és nézegettem, még végül a leárazáson jól kigondolt taktikával meg tudtam rendelni. A szoknya mostanában a kedvenc fazonom, a pöttyös harisnyákat pedig újra elővettem a szekrény mélyéről, újra hódítanak, méghozzá mindenféle változatban.

A jövőhét és a hónap eleje a munkahelyemen húzós lesz, ugyanakkor itthon is, szerencsére jópár rendelésem van, aminek csak örülni tudok, viszont tudom, hogy csak éjszakába nyúló munkával fogom tudni a hetet teljesíteni.
A hét vége fele igyekszem új posszttal jönni, addig is, mindenkinek szép hetet, kitartást kívánok!

XOXO,
thegirL

Mellény – KIK
Garbós felső – New Yorker
Szoknya/Harisnya – H&M
Bokacsizma – Zara
Kámzsa – saját készítésű
Kesztyű – mamámé volt/régi

Author

sbmmster@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Új kezdetek

2017-01-08