Boldog Karácsonyt

boldog karácsonytboldog karácsonytboldog karácsonytboldog karácsonytboldog karácsonytboldog karácsonytboldog karácsonytboldog karácsonytboldog karácsonyt

Sziasztok!

Nem is hinnétek, milyen nehézségek árán tudom végül kiposztolni ezeket a képeket, a munkahelyemen bolondokháza volt egész decemberben, az utolsó héten kiderült, hogy fenyőfám sem lesz és a legutolsó napokban jutott időm befejezni a karácsonyi ruhámat.
Mivel az ünnepekre elutaztam a szülővárosomba, így az utolsó pillanatban ‘átköltöztettem’ ide a fotózást, azonban így az öcsémre hárult a nagy feladat, hogy megörökítsen (ő nem fotós :)).

Tudom, hogy nem profi fotók, de a sok munkámat semmiképpen sem hagyhattam veszni, a ruhát és a dekort is a púderrózsaszín világába varázsoltam, ezeket pedig már hónapokkal a karácsony előtt aprólékosan megtervezte, ugyhogy nem hagyhattam, hogy ne állhassak a rózsaszín fám mellett a saját ruhámban.

A ruhához a bársony anyagot 3 hónap keresgélés után végül sikerült beszereznem a neten, két héttel karácsony előtt, amit egy égi jelként aposztrofáltam, nem volt kérdés, elkészül belőle időben a szett, amit elképzeltem!

Fogadjátok szeretettel és azt az üzenetet is, amit ez a poszt sugároz, bármi elromolhat, de soha sem lehetetlen kihozni belőle a maximumot, saját álmainkból, elképzelésünkből ne engedjünk soha!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok mindenkinek, aki egyetlen percre is megnyitotta ez a blogot, amiért annyit dolgozom nap mint nap 🙂 és köszönök mindent!

Love,
Thegirl

Bársony felső – ‘Pink Velvet top’ saját készítésű
Bársony szoknya – ‘Pink Velvet skirt’ saját készítésű
Harisnya – Calzedonia
Bokacsizma – H&M
Fülbevaló – Ebay

Author

sbmmster@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Új kezdetek

2017-01-08