Candy Christmas 2016.

candy christmas candy christmascandy christmascandy christmas


 Candy Christmas – Ismét eljött ez a csodás időszak, az ünnepre való készülődésé, ami az év talán legszebb időszaka számomra…

A karácsony színe idén nálam nem más, mint a pasztell és cukorka színvilág, Candy Christmas-ként emlegetem az idei ünnepet és igyekszem a lakás díszeit is ezekre az árnyalatokra hangolni.
Már kitaláltam az adventi koszorúmat és a kopogtatómat is, azokat külön bejegyzésben mindenképpen be fogom mutatni nektek, ahogy minden éven 🙂 A fő színek a púderrózsaszín és a babakék lesznek, egy kis fehérrel karöltve, és mivel ez mégiscsak egy divatblog, az idei karácsonyi ruhámra is nagy hangsúlyt fogok fektetni, ahol szintén ezek az árnyalatok fognak dominálni, anyagok terén bársony és a selyem, illetve a csillogós, metálfényű anyagok lesznek számomra a legjelentősebbek.

A mai nap apropója pedig az, hogy épp ma kezdődik a számomra oly fontos és az általam kijelölt Karácsonyi Időszámítás, amit minden énben nagy izgalommal várok. Ilyenkor kezdek el készülődni és hangolódni fejben és díszekkel is az ünnepekre.
Jövök még majd egy jó pár inspirációs poszttal, érdemes lesz benézni 🙂

Addig is, mindenkinek nagyon kellemes készülődést kívánok!

xoxo
TheGirl

Author

sbmmster@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Kék bársony

2016-11-15

Öltözz zöldbe!

2016-11-23