Halloween hétvége

 

Már szokásommá vált, hogy beszámolok róla, ha valahol járok és valamilyen fontosabb esemény történik velem, múlt hétvégén Budapesten jártam, a barátnőimnél, akik Halloween bulit rendeztek, nagyon komolyan kellett venni tehát én is beöltöztem. Először örültem, hogy de jó lesz kitalálni, hogy mivé változom át és majd napokat töltök a jelmez varrásával, hát ehhez képest az utolsó héten döntöttem Minnie egérnél és az utolsó éjszaka készültek el a kellékeim, de szerintem egész vállalható lett a végeredmény a sminkkel kiegészülve. Ahogy láttam, hogy a többiek mennyire jók voltak és ötletesek, ha jövőre is lesz alkalmam, mindenképpen jobban felépítem a dolgot.
Városnézésre nem sok időt szántam, hisz két nap úgy sem lenne elegendő semmire, így inkább csak random módon sétálgattunk a szabadban, néhány kép erejéig. Szeretek néha kiszakadni a mindennapokból és valahol távol, más környezetben feltöltődni, erre pedig a barátnőknél jobb társakat nem is találhattam volna, akikkel sikerült szokás szerint végigröhögni a 2 napot!

A kinti képekért külön köszönet Ildi barátnőmnek, aki rögtönzött fotósomként segített abban, hogy egy teljes posztot tudjak hozni a hétvégéről 🙂 <3

Author

sbmmster@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Poncsók ideje

2016-11-01

Esős időre

2016-11-08