Fodros ruhák nyara

Fodros ruhák nyaraFodros ruhák nyaraFodros ruhák nyaraFodros ruhák nyaraFodros ruhák nyara

Fotó – Pap Nóra / Noris Photography

Fodros ruhák nyara – Ahogy már emlegettem egy párszor, elkezdtem varrni, saját ruhákat illetve olyanokat, amik nekem tetszenek és úgy gondoltam, hogy annyira egyszerűek, hogy magamnak is meg tudom varrni, szükségtelen megvennem. Aztán kíváncsiságból feltettem a Gardróbcsere oldalára, amivel beindítottam a lavinát, de szó szerint.

Ez a sok tervező által már megvarrt ruha mostanában a fast fashion üzleteket is eléggé meghódította, már a Zara, a Stradivarius és még az Orsay is próbálkozik a fazonnal és  úgy tűnik 2 éve nem múlik a népszerűsége, ha nyári ruháról beszélünk.
Anyagát tekintve mindig is pamut jersey-ből képzeltem el, nem szeretem a túl színpadias ruhákat, inkább az egyszerű, de nagyszerű elv híve vagyok, de sok szempontból is nehézségekbe  ütköztem az anyagok tekintetében, így jelenleg ezek megoldásán dolgozva, több anyagból is elkészítettem ezeket a ruhákat, pamutvászonból, jerseyből, és tiszta pamutból, a képeken éppen egy selyemszatén darab látható, ami a színe miatt került fel a választékra.

Készülök más, sokkal egyedibb ruhákkal is, azonban amíg tart a nyár, biztosan rengeteg ilyen fodros ruhát fogok varrni 🙂 Rendelhető nálam, Facebookon vagy e-mailben több színben!

Ruha – The New Girl Brand
Szandál – Ázsia Center
Fülbevaló – C&A

Author

sbmmster@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Rozsda és burgundi

2016-06-05

Business szett

2016-06-24