Még mindig csíkok

még mindig csíkok még mindig csíkok még mindig csíkokmég mindig csíkokmég mindig csíkokmég mindig csíkokmég mindig csíkok

Fotó – Pap Nóra / Noris Photography

Még mindig csíkok – Mint mindenki más, én is imádom a csíkos dolgokat, lehet ruha vagy táska, ágyneműhuzat vagy akár zuhanyfüggöny, csíkos bátran jöhet bármiből, az biztos!

Ezt a szoknyát még áprilisban néztem ki neten, nem is álmodtam róla, hogy mire bejutok egy Stradivariusba, még lesz belőle, de pontosan így történt és azonnal le is vettem a polcról, nem volt kérdés. Csíkos, de mivel ennyire színes, nagyon jól tudom majd párosítani sok-sok színnel, tehát egy végtelenül praktikus darabnak ígérkezik.

Mivel nemrég volt egy jópár órám, amit eltölthettem a FORUM-ban, így tüzetesebben át tudtam nézni a különféle boltok kínálatát és arra jöttem rá, hogy mostanában a New Yorker számomra tökéletes alapdarab lelőhely felsők terén, vettem is egy párat, hiszen könnyű, nyári felsőből sosem elég. Nem utolsó sorban az ára is elég jó, ha megtetszik egy fazon, simán be tudod vásárolni minden színben, ahelyett, hogy méregdrágából vennél mondjuk kettőt. Én most a magasított gallérosokért vagyok oda, minden színben 🙂 Praktikusak, mert irodában is kényelmes viseletet biztosítanak, anélkül hogy a kelleténél jobban ki kelljen vetkőznöd magadból a nagy meleg miatt.

Crop top – New Yorker
Ceruzaszoknya – Stradivarius
Szandál – régi/Humanic
Ékszerek (gyűrű és fülbevaló) – H&M

Author

sbmmster@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Rozsda és burgundi

2016-06-05