Fűzős cipő a nyárra

fűzős cipő fűzős cipő fűzős cipő fűzős cipőfűzős cipőfűzős cipő

Fűzős cipő a nyárra – A tél végi gardróbtakarításom olyan jól sikerült, hogy azóta már nagyon sok alig használt ruhát tudtam eladni, így különösebb kiadások nélkül újítgathatom a nyári ruhatáram, főleg cipők terén. Az utóbbi évek nyarain valahogy nem tudtam olyan sokat vásárolni, így a cipőim is csak koptak, illetve sok olyan darabom van, amiket már sajnálok hordani, mert szinte már csak a szentlélek tartja össze 🙁 Valahogy kötődöm a cipőkhöz, emiatt ha veszek egyet, arra mindig maximálisan vigyázok és nagy becsben tartom.

Igyekszem rendes fotókat készíteni az új cipőkről, ez sok szempontból jó, hiszen majd később is láthatom, hogy milyen szép is volt, amikor megvettem, illetve neked is segítség lehet, kedves olvasóm, ha éppen ezt a fajta cipőt fontolgatod megvenni, így több szögből is szemügyre veheted, mint a webáruház képein.

A cipővásárlásomra csak egy szabály vonatkozik, ha egy percet is gondolkozom rajta a Megrendelés gomb felett, akkor nincsen rá szükségem, ugyanígy a boltban is, ha eszembe sem jut megkérdőjelezni a döntésem, akkor valószínűleg hosszú évekre egymás hű társai leszünk 🙂

Fűzős cipő/Mintás ing/Testpermet – H&M

Author

sbmmster@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Újra munkában

2016-04-23