Tavaszi ajtódísz

tavaszi ajtódísz DSCF9325b DSCF9330b DSCF9331b DSCF9341b

Számomra a lakás dekorálása egyfajta kikapcsolódás is, nagyon fel tud tölteni 1-2 ilyen óra, amit ezekkel a dolgokkal tölthetek el. Imádom az ilyen kopogtatókat, tavaszi ajtódíszeket, nézegetem is őket mindig a boltokban, azonban soha nem veszek készen dekorációt, legalább olyan számomra, mintha valahová utazás nélkül érnénk oda. A blogon is igyekszem teret engedni a kreatív énemnek, hiszen ez is én vagyok, bár túlsúlyban van a divat, nem szeretném elfelejteni, hogy ez is legalább annyira a részem.

Ha te is kedvet kaptál egy hasonló vagy bármilyen ajtódekoráció elkészítéséhez, itt vannak a felhasznált anyagok:

-koszorú alap, én előre bevontam fehér pamut anyaggal
– vatta
-száraz virágok/termések
-fa dekorációk, én egy szívet, két spulnit, egy hangjegyet, egy Eiffel tornyot és magát az Édes Otthon feliratot választottam most.
-kötél felkötni és fonal

A vattát elég széles körűen használom már évek óta ilyen és ehhez hasonló koszorúkhoz, nem gond, ha pl. nem fehér színben van rá szükség. Én pl. most vízfestékkel festettem egy jó adagot rózsaszínre úgy, hogy belemártogattam az egész darab vattát vízben feloldott festékbe. Miután megszáradt, ráragasztottam pisztollyal és készen is volt az alap. Az egyik oldalra szépen ráragasztgattam az apró dekorációkat, közéjük kis vattagömböket helyeztem el, mert púderes, rózsaszínes hatást szerettem volna elérni, illetve össze akartam hozni finoman a két oldalt. Az üres oldalt átkötögettem mályvaszínű fonallal, feltettem a feliratot és kész is. A fa dekorokat befestettem fehérre, a hangjegyen repesztős festékkel próbálkoztam, egész jó lett 🙂 Az Eiffel torony maradt natúr, így jobban tetszett.

Remélem ti is kedvet kaptok az alkotásra ezen a szép napsütéses délutánon!

Love,
thegiRl

DSCF9343b

Author

sbmmster@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Házi hajpakolásom

2016-03-06

Modern hippi

2016-03-15